Siihen asti ku kauhuleffat kestää siihen asti leffaputki kestää. Aloitettiin aamulla manaajalla ja hellraiser 2 ja niin edelleen mutta laitetaampa lisää riivattuja esineitä näin halloweenin kunniaksi 

real-stories-behind-annabelle-the-conjur-laatikko on viinikabinetti joka juutalaisen perinteen mukaan on levottoman ja pahan hengen riivaama, joka kykenee piinaamaan ja ottamaan haltuun myös eläviä olentoja. Eräs tietty dybbuk-laatikko tuli erittäin kuuluisaksi kun se oli myynnissä eBayssa.

Myyntikuvaus kertoi tarinan joka alkoi syyskuussa 2001, kun antiikkikauppias ja entisöijä otti osaa kiinteistömyyntiin Portlandissa, Oregonissa. Huutokauppa pidettiin jotta voitaisiin myydä 103-vuotiaan naisen irtaimisto, ja hänen lapsenlapsensa kertoi antiikkikauppiaalle naisen menneisyydestä kun hän huomasi kauppiaan ostaneen viinikaapin. Vanha nainen oli ollut juutalainen, ja perheensä ainoa joka oli selinnyt natsien keskitysleireilta toisesta maailmansodasta. Kun hän muutti USA:n, viinikaappi ja kaksi muuta esinettä oli hänen ainoat mukanansa tuomat tavarat.

Naisen lapsenlapsi selitti että hänen isoäitinsä aina piti kaapin piilossa, ja sanoi että sitä ei koskaan tulisi avata koska se sisälsi pahan hengen nimeltään dybbuk. Hän pyysi että laatikko haudattaisiin hänen mukanaan, mutta koska tämä on vastoin juutalaista perinnettä, hänen perheensä ei suostunut. Kun antiikkikauppias kysyi naisen jälkeläiseltä haluaisiko tämä pitämään laatikon tunnesyistä itsellään, nainen kieltäytyi jyrkästi, suuttui ja sanoi ”Me sovimme! Sinun täytyy ottaa se!”

Välittäjä vei ostoksensa takaisin liikkeeseensä ja asetti sen työhuoneeseensa kellariin. Heti alkoi omituisia ja pelottavia asioita tapahtumaan. Hänen assistenttinsa soitti hänelle, joka sanoi että valot olivat sammuneet, ovet ja turvaportit olleet lukossa, ja hän oli kuullut pelottavia ääniä kellarista. Kun kauppias tutki, hän havaitsi kissankusen kuvottavan hajun ilmassa, ja jokainen tilassa ollut hehkulamppu oli rikottu.

Kauppias antoi viinikaapin äidilleen lahjaksi, ja nainen sai heti sydänkohtauksen. Sairaalassa hän sai sanotuksi kirjain kerrallaan ”H-A-T-E G-I-F-T” (V-I-H-A L-A-H-J-A) kun kyyneleet valuivat hänen poskiltaan hallitsemattomina.

Hän yritti antaa lahjan monille muille ihmisille, mutta se palautui aina hänelle muutaman päivän sisään, yleensä koska ihmiset eivät vain pitäneet siitä, tai koska he tunsivat että siinä on jotain pahaa. Hän alkoi kärsiä toistuvista painajaisista, ja myöhemmin havaitsi että kaikki hänen perheenjäsenensä joilla laatikko oli ollut kärsi samasta unesta. Hän alkoi myös nähdä haamuhahmoja näkökenttänsä reunamilla.

Lopulta kun hän suostui myöntämään että jotain paranormaalia oli käynnissä, meni internetiin tutkimaan asiaa ja nukahti tietokoneelleen. Kun hän heräsi, hän tunsi kuinka jokin hengitti hänen niskaansa, ja kun hän käänsi päätään hän näki jättiläismäisen varjohahmon poistuvan luotaan käytävään. Hän päätti laittaa esineen myyntiin eBay’n, mukanaan yksityiskohtainen kertomus siitä mitä hänelle oli tapahtunut kaapin saatuaan.

Jason Haxton, kuraattori lääketieteellisessä museossa Missourissa osti kaapin eBayn huutokaupasta. Hän myöhemmin kirjoitti kirjan jossa yksityiskohtaisesti kuvasi omituisen dybbuk-laatikon omituisen tarinan, ja vuonna 2012 siitä tehtiin elokuva nimeltä ”The Possession”.