Kuten huomaatte halloween tulossa niin alettiin avokin kanssa kattomaan kaikki kauhut mitä meiltä löytyy. Irmakkia samalla ajatellaan koska tykkää kanssa kauhusta kiitos sille. Niitä löytyy tosi paljon meiltä ensiksi katotaan hellraisen ja manaaja ja siihen malliin. Kuulemisiin. Chatin puolella saa kysyä mikä kauhu menossa. Terveisin Juha ja koirat ja avokki. Siinä teille annabella nuken tarina.

kkösenä on — mikäs muukaan — legendaarinen Annabelle-nukke joka on inspiroinut sellaisia elokuvia kuin ”The Conjuring”, ja ”Annabelle”. Vuonna 1970, nainen joka oli ostoksilla kirpputorilla osti räsynuken tyttärelleen joka oli collegessa. Hänen tyttärensä piti siitä ja otti sen asuntoonsa, mutta pian hän ja hänen kämppiksensä havaitsivat omituisia asioita tapahtuvan nukkeen liittyen. Se liikkui itsekseen, usein löytyen toisesta huoneesta ilman että kukaan oli siihen koskenut. He löysivät pieniä paperinpalasia, joita he eivät omistaneet, joihin oli kirjoitettu lapsellisella käsialalla. He löysivät nuken jopa seisomassa mahdottomalla tavalla räsynuken jalkojensa varassa yhtenä päivänä.

Pelästyneet tytöt ottivat yhteyttä psyykkiseen meedioon, joka kertoi heille nuken olevan nuoren tytön hengen valtaama, joka oli kuollut asunnossa. ”Annabelle” sanoi että hän piti college-tytöistä ja halusi pysyä heidän kanssaan, joten he olivat sanoneet että se käy. Pahaksi onneksi antaessaan hengelle luvan, paranormaali toiminta sen kuin vahvistui heidän talossaan, joka sisälsi esim. nuken hyökkäyksen miespuolisen ystävän päälle, jättäen pahat raapimisjäljet hänen kehoonsa ja rintaansa.

Tytöt ottivat yhteyttä psyykkisiin tutkijoihin Ed ja Lorraine Warreniin. Aviopariduo pian sai selville, että nukkea ei pitänytkään hallussa nuoren tytön henki, vaan demoni joka oli valehdellut näille identiteettinsä jotta se olisi päässyt tyttöjen lähelle, ehkäpä aikomuksenaan ottaa tytöt valtaansa. Tytöt antoivat ”Annabellen” Warreneille, jotka laittoivat sen lasiseen näytekabinettiin Connecticutin salatieteiden museoon.

Nyt Warrenin veljenpoika, paranormaalien ilmiöiden tutkija John Zaffis (tunnettu sarjasta“Haunted Collector”), pitää nukkea visusti lukittuna kellarissa. Lasissa lukee päällä varoitus“Warning: Positively Do Not Open.”

real-stories-behind-annabelle-the-conjur